Kommentarer slået fra

I dag gik turen sydpå mod Perth.
Vi havde planlagt to stop undervejs, et i Cairngorms Nationalpark, hvor vi havde valgt et af de mange turforslag der var. Det var en rute på ca en halv time rundt om fire små søer inde midt i en skov. Der var meget smukt og meget fredeligt. Selv om stien sine steder var meget mudret og vi måtte gå i lyngen i kanten, så var det en meget dejlig tur.
Herfra gik det videre til Edradour Distillery, en af de få ting jeg kan huske fra mit første besøg i Skotland for mange år siden sammen med min mormor.
Det er Skotlands mindste destilleri, og det er meget hyggeligt. Næsten alt arbejdet foregÃ¥r i hÃ¥nden, og gøres som det er blevet gjort i over 100 Ã¥r. De laver et batch om ugen, og det giver ca 15 fade med whisky. SÃ¥ som de siger – det de laver pÃ¥ et helt Ã¥r, er det de store destillerier laver pÃ¥ en uge.
Vi spiste sen frokost i den lille landsby Pitlochry.
Herfra kørte vi så direkte til Perth, hvor vi med lidt besvær fandt vores B&B.
Middagen var endnu et Michelin-hit, Deans @ let’s eat (sÃ¥dan var navnet), 600m fra hvor vi bor.
Vi havde ringet og bestilt bord til kl 19:30
Da vi ankom blev vi vist hen til et sofa-område, hvor vi så fik menuen, og noget at drikke.
Da vores mad var ved at være klar blev vi hentet, og fik anvist vores bord. Kort efter ankom vores hovedretter.
Det blev også til en dessert, og maden var bare helt i top.
Mætte og glade gik vi hjem til vores B&B.

20120713-090948.jpg

Comments are closed.