Der var afgang fra hotellet kl 8, og så gik det ellers mod Bukara, som lå ca 500 km væk. Første stop var en bomuldsmark, hvor vi så hvordan bomulden blev høstet.
Næste stop var et lille højdedrag, hvor vi var helt tæt på grænsen til Turkmenistan. Her diskede chaufføren også op med en lille kop kaffe (og en form fir cognac – selv om det stadig var formiddag!)
Efter endnu et godt stykke blev det frokost – toede det skylle være picnic, men det blev til dejlig mad på en restaurant ved hovedvejen.
Herfra kørte vi til hotellet hvor vi først var fremme lidt over 6. Puha det var en lang tur.
Vi var nogle der trængte til at strække benene, så vi gik en tur ud i byen før vi skulle mødes til aftensmad.
Aftensmaden var på en restaurant, et stykke fra hotellet, og i aften skulle vi have plov (også kendt som pilaf) en meget traditionel usbekisk fest-ret.
Det smagte dejligt, og til dessert fik vi endda en fancy form for baklava.
Bomulden høstes
Bomuldsblomsten
Frøulden – det som er bomulden
Et æsel i ørkenen
Udsigt over Turkmenistan
Så er der frokost
Det gælder om at have gid tid
Plov (pilaf) – bemærk de små vagtelæg
Desserten