Kommentarer slået fra

I dag var det min tur til at gÃ¥ til bageren efter morgenbrød. Vejret var noget skyet, men dog med lyse pletter ind imellem. Vi havde besluttet at tage skibussen ind til næste by i dalen, Alba. Her kan man komme op i et skiomrÃ¥de, hvor vi aldrig har været før. Vi kørte op med en gondol, og kom sÃ¥ op til et plateau, hvor der var ca fire lifter. Vi kørte videre op mod toppen – Sella Brunech, og derefter via en anden top ud langs dalen. Til sidst endte vi i Pozza, som er en by der liggere længere ude i dalen end Canazei og Campitello. Herfra tog vi tilbage igen, og den sidste nedtur til Alba kan kun gøres pÃ¥ en sort piste. Den er 2800 meter lang, og var rigtig fed. Da vi var kommet ned besluttede vi os til at tage gondolen op igen, og sÃ¥ spise frokost oppe pÃ¥ plateauet. Vi kom op og valgte en af de fire restauranter der lÃ¥ der. Da jeg gik ind for at bestille sÃ¥ jeg nogen sidde og spise pasta med rejer og jomfruhummere. Det stod ikke pÃ¥ menuen, men det kunne man fÃ¥, sÃ¥ det gjorde jeg. Retten smagte helt enkelt fantastisk!
Efter frokost kørte Peter og Thomas pÃ¥ en tidstagnings-bane, Peter bankede Thomas med ca 4 sekunder, men Thomas har store planer om at han skal slÃ¥ Petrer i morgen. Efter det kørte vi ned af den sorte piste igen. Tilbage med bussen til Canzei, og sÃ¥ op og slutte dagen af med lidt skiløb pÃ¥ “vores eget” bjerg.

Comments are closed.