Vi startede dagen som i gÃ¥r – med en tur pÃ¥ markedet, og fik købt ind til morgenmad. Den blev nydt pÃ¥ tagterrassen – fantastisk.Lidt i ti gik vi ned til den centrale plads i byen, vi ville pÃ¥ en byvandring.
Byvandringen var ikke så god som de andre jeg har prøvet, men vi fik forevist nogle kirker, og fik noget historie om byen. Vi sluttede turen af med at blive kørt hen til en fabrik hvor de lavede Panama-hatte.
Her fik vi en rundvisning, og det var sjovt at se hvordan det foregår.
Efter turen gik vi lidt rundt i byen, og så på nogle af de steder vi havde fået udpeget på turen.
Da vi kom hjem til vores hostel tjekkede vi op på fly til Quito. Dagen efter var der et fly om morgenen der var ret billigt. Jeg forsøgte at kæbe en billet på Tame Aris hjemmeside, men her kunne man ikke købe billetter senere end 24 timer før.
Jeg fandt den hos et dansk billetselskab, og var kommet hele vejen igennem processen med at købe, havde både indtastet visa kort oplysninger, og indtastet sikkerhedskode jeg fik tilsendt fra Nets, da nettet gik ned.
Havde jeg nu en flybillet eller ej?
NÃ¥ vi endte med at gÃ¥ ud til lufthavnen – ligger kun 1,5 km fra hvor vi bor.
Her kunne de se at jeg havde reserveret en billet, men også at købet ikke var gået igennem. Vi købte så to billetter, men nu var prisen noget højere, men det var nu rart at få en billet i hånden.
Efter at være kommet tilbage til hostlet, gik vi ud i byen igen. Der var så meget der skulle opdages. Det blev til en dejlig tur rundt i byen, hvor vi fik set lidt mere.
Vi havde besluttet at vi ville have den lokale specialitet cuy til aftensmad.
Cuy er marsvin, og vi købte et (spidstegt) på torvet hvor vi bor. Vi købte også avocado, tomater og brød, og gik hjem til vores tagterrasse og indtog festmåltidet.
Cuy smager sÃ¥dan set meget godt – lidt som en mellemting mellem kanin og kylling. Men der er godt nok ikke meget kød pÃ¥ sÃ¥dan en.
Stabler af hatte et sted i produktionen