Kommentarer slået fra

Det var blevet tid til at forlade vores hotel, og søge nye udfordringer helt mod syd på øen. Destinationen var Bonifacio, den sydligste by på Korsika.
Vi havde besluttet at køre via Zonza, en by i de sydlige bjerge. Endnu engang blev det til bjergkørsel ad små snoede veje, og endnu engang blev vi belønnet med de mest fantastiske udsigter.
Frokosten spiste vi pÃ¥ en restaurant i Zonza, hvor vi fik dagens ret – et stykke stegt kalvekød med deres lokale ost ovenpÃ¥. Den blev serveret med halve kartofter, der var bagt i ovnen med skræl.
En fantastisk ret.
En af bagtankerne ved at tage via Zonza var at i det område lever den Korsikanske Spætmejse, en fugl der er endemisk for Korsika.
Vi havde øvet os på lyden af både dens kald og sang, men selv om det blev til en del stop i gammel fyrreskov, så lykkedes det os ikke at finde den.
Men turen var fantastisk, især en gåtur rundt i området omkring Col de Bavella.
Ved sekstiden var vi fremme ved vores næste hotel A Cheda, som nærmest kan betegnes som en lodge.
Vi bor i et grotte-lignende værelse.
Aftensmaden havde vi besluttet at spise på hotellet, som har en restaurant nævnt i Michelin-guiden.
Det var ret dyrt – og det levede ikke op til forventningerne – desværre.

Comments are closed.